Hitta rätt frisör

Bästa frisören för dig

Är du ny i stan och behöver hitta en frisör? Har du gått till samma frisör i flera år och känner för lite omväxling? Eller har du kanske aldrig hittat en frisör som känns helt rätt?

Oavsett vilken anledning så kan det vara svårt att hitta rätt frisör. Att hitta den frisör som har rätt expertis och erfarenhet, till rätt pris och på rätt plats. Håret är bokstavligt talat huvudsak för många och det är viktigt att känna sig trygg i valet av frisör.

Vi har lösningen på hur du enkelt hittar rätt frisör. På Portfolioz.se kan du med hjälp av att se bilder på frisörers tidigare klipp- och färgningar hitta den frisör som passar dig allra bäst.

Hundratals professionella frisörer, varav flera av Sveriges bästa frisörer har sina portfolios på Portfolioz.se. I portfolion visar frisören upp bilder på sina tidigare verk. Du kan filtrera frisörernas bilder på flera parametrar, bland annat plats, prisnivå och olika frisyrer för att hitta den frisör som passar dig bäst. Med hjälp av bilder på frisörens tidigare klipp- och färgningar blir det tydligt vad frisören har för kunskap och erfarenhet och du kan känna dig helt trygg inför ditt frisörbesök.

Det har aldrig varit enklare (eller roligare) att hitta en ny frisör!

Hitta frisör

Ombre, balayage & hårförlängning

Ombre, balayage & hårförlängning

Sugen på en ny frisyr eller en ny hårfärg? På Portfolioz.se hittar du massor av inspiration på trendiga klippningar och färgningar.

Du kan filtrera frisörernas bilder på bland annat hårfärg, hårtyp och längd för att hitta just din favorit-look. Sök till exempel efter en ”blond page”, en ”rosa hårförlängning” eller ett ”svart afrohår” och få fram fantastiska inspirationsbilder från frisörer nära dig.

Flera av Sveriges bästa frisörer finns på Portfolioz.se, från kända frisörsalonger som Björn Axén, Koivisto/Karlsson, Salong Bangs, Hårgänget Stockholm, och Victor Noblesse. Så om du vill du ha koll på de senaste hårtrenderna så har du kommit helt rätt.

Ombre, sombre, balayage och hårförlängning är fortfarande stora trender och populära frisyrer 2017. Ombre innebär att håret färgas mörkare vid rötterna och ljusare vid topparna. En snygg ombre kan lyfta hela ansiktet och få både ögon och hud att skina. Sombre, eller soft ombre som det även kallas, är en jämnare variant av ombre där kontrasten mellan mörkt och ljust inte är lika skarp. Sombre är en naturlig hårfärg med mjuka övergångar mellan nyanserna, så att hårets alla färgtoner smälter ihop.

Balayage är den populära sling-teknik som frisören använder för att få fram en ombre eller sombre. Balayage innebär att frisören ”målar” håret på fri hand med en pensel. Det gör det möjligt att skapa färgblandningar med olika färgskiftningar, vilket ger en levande look.

Genom att se bilder på frisörens tidigare verk är det enkelt att hitta den frisör i ditt område som behärskar ombre och balayage –tekniken allra bäst.

Drömmer du om längre, tjockare och svallande hår? Hårförlängning har blivit ett allt vanligare och populärare sätt för att skapa en ny look. På Portfolioz.se hittar du vilka frisörer som utför hårförlängningar och vilken typ av hårförlängning de arbetar med, t.ex. hårförlängning med hjälp av Microringar, Tejp och Nail Hair.

Om du är sugen på en ny look eller vill du ha en speciell frisyr för ett exklusivt tillfälle, då är hårförlängning ett fantastiskt alternativ. Med hjälp av en hårförlängning så kan du genomgå en make-over på endast ett par timmar och skapa en helt ny look. Hårförlängning gör det möjligt att få det drömhår du alltid önskat.

Låt dig inspireras av bilder på de senaste hårtrenderna!

Sök inspiration